tiistai 13. maaliskuuta 2018

Kesähuone talven keskellä

Viime viikolla saatiin nauttia kauniista päivistä. Vaikka pakkanen paukkui, toi aurinko paljon keväisemmän tunnelman kuin viimepäivien harmaus. Vaikka kesä on ehdottomasti minun lempi vuodenaikani, on talven tunnelmakin kaunis....erilainen. 

Napsin yhtenä päivänä kuvia kesähuoneestamme. Aikanaan halusin jotain erilaista kuin muilla ja koska tarjolla ei vanhoja ikkunoita ollut (olisimme tehneet niistä kesähuoneen),
päädyimme valmiiseen kasvihuoneeseen. Sen ilme muuttuu vuodenaikojen mukaan. Aurinkoisena talvipäivänä tunnelma oli tälläinen. 
Kesähuoneen yhteyteen on tarkoitus rakentaa kesäkeittiö, johon hankittuna on jo vanha Leino puuhella ja ihana puinen allaskaappi. Tätä projektia saatte seurata keväällä blogin kautta.

Mukavaa päivää, pysykää terveenä. 

-Kati <3

5 kommenttia:

 1. Ihanan tunnelmallinen! <3 Mielenkiinnolla odotan kesäkeittiöpostauksia. :)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa omistaa karvari. Minä joudun sitä vielä odottamaan . Me teemme sen vanhoista ikkunoista. Meillä vaihdettiin viime kesänä mökille vanhalle puolelle ikkunoita ja siitä jäi tupla ikkunat. Pitää vielä hankkia lisääkin . Mutta kaikki aikanaan . Odotan kesähuone postauksia mielenkiinnolla .

  VastaaPoista
 3. Meillä kans suunnitelmissa jos siihen kesäkeittiöön löytyis muutama vanha ikkuna. Paljon on suunnitelmia sen suhteen ja varmasti päivittelen projektia tänne bloginkin puolelle. Tulis vaan pian kevät, että pääsis alottelemaan. Mukavaa kevään odotusta :)

  VastaaPoista
 4. Kesähuone, jo sananakin kivan kuuloinen! Mielelläni itsekin tuollaisen ottaisin, mutta en sellaista kuitenkaan koskaan hanki.

  VastaaPoista
 5. 🙂 kesähuoneita voi olla monenlaisia, meillä tuollainen 🐞🐝🦋

  VastaaPoista