lauantai 14. huhtikuuta 2018

Terveiset Kevätmessuilta

Kävimme eilen kevätmessuilla  Helsingin Messukeskuksessa. Messuilta saa uusia ideoita puutarhaan, sisustukseen, remontointiin ja mökkeilyyn. Lisäksi tarjolla on puhdasta lähi- ja luomuruokaa maistiaisineen. 
Vaikka messualue on laaja, kaikki ehti hyvin päivän aikana kiertää. Lähdin messuilta etsimään uusia ideoita parvekkeelle ja ihania malliparvekkeita sieltä löytyikin runsaasti. Pidin siitä että parvekkeet on erilaisin teemoin sisustettu, jokaiselle siis jotakin, omien mieltymysten mukaan. 

Romantiikkaa rakastavalle tämä vihertuunaajan parveke on runsas, kukilla sisustettu ihana kokonaisuus.


 ihanat lamput luovat tunnelmaa hämäriin kesäiltoihin
Parvekkeella, jossa sisustus on luotu viherkasveilla, tunnelma on ihan erilainen. Jos kaipaa värejä mukaan, saa sen luotua mielestäni jo yhdelläkin kauniilla kukalla.
Itse tykkään kierrättää asioita niin puutarhassa kuin sisustuksessakin. Jos kotoa löytyy vanhoja laatikoita, voit hyödyntää ne sisustuksessa vaikka tilanjakajana. Samalla ne toimivat hyllyinä esimerkiksi kukille.
Tuo luonto lähelle, vaikka tälläisellä idealla.


Runsaita värejä rakastavalle, tämä parveke on oiva inspiraation lähde. Taustalla oleva tapetti on ihana.

Kasvitieteilijän parveke on harmoninen kokonaisuus. Tälläisellä parvekkeella olisi ihana rentoutua kiireisen työpäivän jälkeen.


Tällä parvekkeella on hyödynnetty hauskasti vaaterekkiä, johon on ripustettu kukkia tunnelmaa luomaan. Nuo amppelit ovat ihanania, näppärä voi askarrella sellaiset itse.

Parveketta tai puutarhaa sisustaessa on lupa myös hullutella :)
Tälläisiä tunnelmia Kevätmessuilta. Messut ovat auki vielä tänään ja huomenna. Poiketkaa ihmeessä tunnelmoimassa ja uusia ideoita hakemassa. 

Aurinkoista viikonloppua   -Kati <3
6 kommenttia:

 1. Ihania messutunnelmia. Kiitos näistä :) Kiva fiilistellä näin etukäteen, kun huomenna olen sinne menossa :)

  VastaaPoista
 2. Ole hyvä:) Messuille kannattaa ehdottomasti mennä, siellä on niin paljon kaikkea ihanaa.Tässä vain pintaraapaisu parveketunnelmista :)

  VastaaPoista
 3. Tänään kävin. Noista parvekkeista tykkäsin kovasti.

  VastaaPoista
 4. Käytiin lauantaina messuilla ja kuluihan siellä avaamisesta melkein kolmeen asti .Ideoita haettiin ja löydettiin.

  VastaaPoista
 5. Näin juuri, onneksi päivät lämpenee, pääsee puutarhaan möyrimään :)

  VastaaPoista