torstai 21. kesäkuuta 2018

Voiko puutarhassa sisustaa

Onpa aikaa vierähtänyt viime postauksesta. Kesä on saapunut puutarhaan ja lomaa takana 1,5 viikkoa. Toukokuu meni hujauksessa uuteen työpaikkaan tutustuessa. Sain siirron nykyiseen työksikköön osastolla tapahtuneiden supistusten takia. Alun "järkytyksen" jälkeen se tuli hyvään hetkeen. 10 vuotta takana samassa työpaikassa on minulle pitkä aika. Uudet haasteet olivat enemmän kuin tervetulleita. 

Puutarhaa olen laitellut kesäkuntoon pikkuhiljaa. Sain keväällä aarteita työtoveriltani, vanhoja tavaroita, jotka olisivat muuten päätyneet roskakuormaan. Minulle toisen "roska" on usein aarre. Pikkuhiljaa esineet ovat löytäneet paikkansa puutarhassa.

Meille puutarha on kodin jatke. Erilaisia oleskelutiloja on  paljon ja jokaisella niillä on erilainen tunnelma. Olen aina ollut sitä mieltä, että Pihallakin voi sisustaa :) vai voiko?  Eikä siihen tarvita aina edes suuria rahasummia. Tässä teille todisteena kuvia ja tunnelmia meidän puutarhasta näin juhannusviikolla. Vaikka patiossa on tänä kesänä romanttinen tunnelma, viihtyy miesväkikin siellä iltaa istumassa. Viime vuonna  MEILLÄ KOTONA teki jutun naisvajoista, myös minun pationi esiteltiin siinä. 
https://www.meillakotona.fi/artikkelit/vastaisku-miesluolille-maailmalla-ja-nyt-myos-suomessa-rakennetaan-naisvajoja?

Meillä rikkaruohot saavat rehottaa sopivassa määrin. 

Myös tämä ihanuus kuului aarteisiin, jotka sain työtoveriltani.Kesähuoneessa
värimaailma on keltainen. Pöytä syntyi kahdesta ikivanhasta tuolista ja patinoituneesta ovesta.


Talikko ei enää toimi työvälineenä, mutta se on söpö noin koristeenakin. Mukavaa juhannuksen aikaa. Ensiviikolla lämpö ja aurinko taas palaavat, mikä sen ihanampaa kuin viettää kauniita kesäpäiviä puutarhassa. 
                                                 

                                                  - Kati <3


6 kommenttia:

 1. Voihan sitä sisustaa. Itse kuitenkin tykkään siitä, että kasvit ovat pääosassa ja minua on ärsyttänyt joidenkin lehtien trendi, jossa tavarat puutarhassa ovat kasvien edellä. Hieno paviljonki ja kauniita kukkia! Mukavaa juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on. Jokaisella oma makunsa, siksi puutarhojakin on niin erilaisia :) Itse tykkään että puutarhassa on vehreää, kesäisin tuon kukkaloistoa kesäkukilla, joita on ympäri puutarhaa. Mukavaa juhannusta sinnekin :)

   Poista
 2. Pääasia, että puutarha näyttää siltä kuin asukkaat itse tykkäävät ja millaisena sitä tarvitsevat <3 Erilaisuus on rikkaus :) Ihanan näköistä teillä sielä. Mukavaa juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on. Puutarha on onneksi paikka, josta jokainen saa tehdä juuri oman näköisensä ;) Mukavaa juhannusta sinnekin :)

   Poista
 3. Kaunista! Sekin on taito, että lohtii toisen poisheittämästä itselleen ihanuuden.

  Suloista mittumaaria ja lomaa sinulle Kati!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin juuri Hannah ;) Mukavaa kesää sinullekin :)

   Poista